Waarom iedere accommodatie een Payment Service Provider nodig heeft

Online betalen voor goederen en diensten wordt alsmaar populairder, met name via mobiele apparaten. Ondertussen worden er nieuwe wetgevingen zoals PSD-2 geïmplementeerd om dit proces veiliger te maken. Het is voor accommodatie-eigenaren essentieel om mee te evolueren met nieuwe trends en om te blijven voldoen aan de veranderende regelgeving.

Door te integreren met een PSP genieten je gasten een vlot betaalproces en ben jij zeker van de betaling in geval van no-shows, laattijdige annuleringen, ... Heb je ons vorige artikel over dit onderwerp al gelezen, waarin we alle voordelen op een rijtje zetten?

Link Bookingplanner aan Mollie of Stripe

Als je Bookingplanner All-In-One gebruikt of graag wil gebruiken, raden we je aan om te integreren met Mollie of Stripe. Beide PSP's garanderen veilige online transacties in elke fase van het klanttraject.

Dankzij deze koppeling valt een grote administratieve last van je schouders. Geautomatiseerde online betalingen besparen jou (en je personeel) een heleboel tijd en dus ook geld. Bovendien heb je altijd betaalgarantie, ongeacht of je gast vooraf betaalt of op een later tijdstip. Met andere woorden: de kleine vergoeding per transactie die wordt aangerekend is in een mum van tijd terugverdiend!  

Mollie

Mollie is een alom gebruikte Europese betaalprovider die meer dan 25 verschillende valuta ondersteunt. Gasten die jouw Booking Engine gebruiken, kunnen kiezen uit een mooie selectie van de belangrijkste betaalmethoden:

  • Creditcard
  • Bancontact
  • iDEAL  
  • PayPal
  • Sofort

Vanuit je Bookingplanner PMS kan je ook betaalverzoeken verzenden via e-mail en je klanten de op bieden om te betalen met de creditcard, Bancontact of PayPal. Neem een kijkje in ons helpcenter voor meer informatie over het koppelen van Mollie en Bookingplanner All-In-One.

Betaalopties in Booking Engine

Stripe

De tevens gerenommeerde PSP Stripe is eerder een mondiale speler en aanvaardt meer dan 135 munteenheden. Met Stripe kan je ook betaallinks versturen, maar in dit geval worden enkel creditcards aanvaard. In de Booking Engine kunnen je klanten kiezen tussen deze betaalopties:

  • Creditcard
  • Bancontact
  • iDEAL

Lees meer over de integratie met Stripe in het helpcenter.

Vraag je betaalkoppeling hier aan

Wil je graag dat we de integratie met één van deze PSP's voor jou opzetten of heb je bijkomende vragen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier. We contacteren je zo spoedig mogelijk!