Vereenvoudig administratieve taken

Dankzij Bookingplanner verdwijnen repetitieve, administratieve taken als sneeuw voor de zon en ga je uiterst efficiënt te werk qua facturatie, kamertoewijzing, … Alles kun je naadloos consulteren op het overzichtelijke planboard.

Vlotte kamertoewijzing

Handmatig kamers toewijzen en reservaties aanpassen, is voorgoed verleden tijd want dankzij Bookingplanner doe je dit voortaan in een vingerknip.

  • Wijs je online reserveringen snel en eenvoudig aan de juiste kamer toe. Dit kan handmatig of geautomatiseerd.  
  • Pas het kamertype of de datum van aankomst in een mum van tijd aan, door simpelweg je reservatie te verschuiven op het planboard.
  • Verwijder eenvoudig kamerreservaties en maak deze kamers snel terug boekbaar. Zo streef je naar een zo hoog mogelijke bezetting.

Een duidelijke stand van zaken op ieder moment

Bookingplanner biedt je de mogelijkheid om het overzicht van je reserveringen te personaliseren en dit aan de hand van eigen labels.

  • Geef acties/bepaalde info een kleurcode naar wens zodat je meteen ziet wat er dient te gebeuren bv. bloemen op de kamer, huisdieren, extra hoofdkussen, …
  • Raadpleeg snel een detailoverzicht per reservering.
  • Rangschik je reserveringen naar keuze: per kamertype, per verdiep, per gebouw, etc.

Koppel met je favoriete apps

In Bookingplanner zijn talrijke integraties mogelijk die niet alleen jouw leven, maar ook het verblijf van je gasten nog aangenamer maken.  


Start nu met Bookingplanner!

14 dagen gratis proberen - Geen credit card vereist