Ratebox: stimuleer je rechtstreekse reserveringen

De prijsvergelijkingstool vergelijkt de prijzen van je eigen website met die van andere boekingskanalen. Dat is de reden dat we aanraden dat de prijs van je Booking Engine, die verbonden is met je eigen website, de goedkoopste moet zijn. Want hoe minder commissie je als accommodatie hoeft te betalen, hoe meer winst je hebt.

Laat je gasten zien dat ze hun verblijf voor de beste prijs op je website kunnen boeken en overtuig ze door extra voordelen van een directe reservering te noemen.

Meer directe reserveringen, minder commissie!

Onze Ratebox

Wat is er inbegrepen in de Ratebox?

 • Vergelijking met andere boekingskanalen
  De Ratebox vergelijkt de prijzen van je eigen website met de prijzen van andere boekingskanalen (OTAs). Aangezien de prijs van je Booking Engine de goedkoopste zal zijn, zullen websitebezoekers sneller direct reserveren. Wist je het dat beheren van je prijzen eenvoudig kan via een Channel Manager?
 • Specifieke datumselectie
  Websitebezoekers kunnen nu meteen hun mogelijke aankomst- en vertrekdata selecteren om zo prijzen te vergelijken.
 • Voeg 3 extra voordelen toe
  Met het nieuwe ontwerp kan je 3 extra voordelen toevoegen. Kunnen je gasten genieten van een gratis ontbijt wanneer ze 3 nachten boeken? Zet het meteen in de verf en verhoog zo de kans op een rechtstreekse boeking.
 • Slimmer en beter op mobiele toestellen
  Mensen reserveren steeds vaker via mobiele apparaten. De Ratebox functioneert ook optimaal op elk type toestel: desktop, tablet of smartphone.
 • Personaliseerbaar
  Personaliseer jouw Ratebox zodat deze volledig aansluit bij de look & feel van je website. Verander de kleuren en pas de teksten aan.

Probeer het gratis!

De prijsvergelijkingstool Ratebox is onderdeel van onze Booking Engine & inbegrepen in ons Bookingplanner all-in-one pakket.  

Probeer Bookingplanner all-in-one nu gratis uit door onderstaand formulier in te vullen.