Kom tegemoet aan steeds veeleisender wordende reizigers

Consumenten worden alsmaar ongeduldiger, doordat ze zo gewend zijn geraakt aan de snelheid van moderne technologieën. Hetzelfde geldt voor toeristen die online hun vakantie plannen. Ondervinden ze problemen bij het reserveren van een kamer, dan zullen ze al gauw op zoek gaan naar makkelijkere alternatieven.

Zo kan het gebeuren dat je potentiële klant naar een gekende boekingssite overstapt (wat jou geld kost aan commissies) of zelfs bij een andere accommodatie reserveert. Daarom is het bieden van een moeiteloos online reserverings- en betaalproces zo belangrijk.  

Kies voor Bookingplanner in combinatie met een betaalprovider

Dankzij Bookingplanner All-in-one kan je makkelijk inspelen op de groeiende verwachtingen van reizigers en voorkomen dat je potentiële klanten verliest. De Booking Engine die is inbegrepen in het pakket beschikt over alle nodige eigenschappen voor een snel en ongecompliceerd boekingsproces:  

  • Integreert perfect met je website.  
  • 100% mobielvriendelijk.  
  • Opvallende "Boek nu" buttons.  
  • Intuïtief proces zonder overbodige stappen.  
  • Fastbooker waarmee gasten heel snel je beschikbaarheid kunnen nagaan.
  • Ratebox die het vergelijken van tarieven en voordelen extra efficiënt maakt.
Booking Engine op je website

Om het boekingsproces te vervolledigen, is het sterk aan te raden om een Payment Service Provider (PSP) te gebruiken zoals Mollie of Worldline. Zo kunnen je gasten de methode en het tijdstip van betaling kiezen die hen het beste uitkomt. De betaalmodule blendt naadloos met je Booking Engine, wat bijdraagt tot een vlotte ervaring.  

Het bieden van online betaalopties via een PSP is ook voor jou van groot belang. Sinds de nieuwe PSD2-regelgeving van kracht is, volstaan creditcardgaranties niet meer om elke betaling te garanderen. Heb je onze vorige blogpost gelezen waarin we alle voordelen van betaalproviders voor jou en je gasten op een rijtje hebben gezet?  

Verbeter je gastervaring en genereer meer omzet

De reiservaring van je gasten begint al vanaf het moment dat ze je website ontdekken. Een vlot boekings- en betalingsproces zorgt daarom niet alleen voor meer conversies, maar ook voor een betere algehele gastervaring. Consumenten zijn bovendien geneigd meer uit te geven als de betaling snel en makkelijk is. Met andere woorden, het optimaliseren van dit onderdeel van je service is de kleine investering zeker waard!  

Wil je meteen van start gaan?

Wil je Bookingplanner All-in-one gebruiken in combinatie met een PSP? Contacteer ons vrijblijvend via onderstaand formulier. We helpen je graag verder!