Boost jouw directe boekingen

Meer commissievrije reserveringen betekent meer winst!

Je eigen professionele website is en blijft een belangrijk boekingskanaal. Een online boekingsmodule op jouw website overtuigt reizigers om de reservering meteen te voltooien.

Hotel template designs

Onze websites zijn speciaal ontworpen voor hotels en B&B's. Pas het gekozen sjabloon aan tot je een passende look & feel hebt gevonden. Pas foto's, tekst en kleuren in een ogenblik aan. Onze professionele websites zijn een mogelijke add-on op je Bookingplanner Package.

Online Booking Engine

Een snel en foutloos boekingsproces neemt alle twijfel weg bij de gasten zodat ze de boeking meteen voltooien. Een Booking Engine op je website bezorgt je bovendien commissievrije boekingen.

Veilige online betaling

Verbind jouw Booking Engine met een veilige betalingsprovider (PSP) en creëer zo vertrouwen bij je gasten. Bekijk alle integraties op onze Marketplace en voeg een betalingsprovider naar keuze toe aan je pakket.

Prijsvergelijkingstool

Een prijsvergelijkingstool op je website overtuigt nog meer bezoekers om rechtstreeks te boeken. Deze extra boekingsknop benadrukt namelijk de voordelige boekingsprijs op jouw website.

Start nu met Bookingplanner!

14 dagen gratis proberen - Geen credit card vereist